Välkommen till världen!

Igår fick vi en ny Hjalmar i släkten nu och jag längtar tills vi får se honom!
Den underbara dagen han jag och mamma med en joggingrunda och efter det for jag till storskogen med pappa.
Skönt att få röra på sig lite.

Just nu har jag precis kommit in från en mindre skogspromenad med lillen. Gjorde nog honom gott för nu ligger han sovandes på sin plats.
Har dessutom dammsugat nedervåningen och träffat farmor och farfar som kom hit och bytte bil innan de for igen.
Ska senare göra ett tappert försök att koka välling åt lillen, första gången.. Men det ska nog gå.

Mor och far är i risbäck över dagen så de borde komma hem närmare tre.
Och imorgon blir det en kortdag på skolan innan man ska hem och göra sig iordning för att gå på dans med vännerna!

Snabb uppdate på vad som händer runt omkring mig var det. Måste hitta på något att göra innan jag också somnar. Hihi.

Puss

Vix!

Nu väger han nästan 10kg. Min lilla klump!

En vän är en person som kommer när andra försvinner.

Rubriken har inget med själva texten att göra. Tyckte bara Walter Winchell hade rätt när han sa så.

Har haft en helgsförskylning som verkar gå över idag. Har mest bara hosta och huvudvärken kvar.
Det är inte en så speciellt jobbig vecka framför mig så jag ska nog hinna bli frisk!
Orkar inte rabbla upp hela veckoschemat, men kan säga att det inehåller två halvdagar på skolan och en heldag. Ska bli så skönt.

Jag gjorde pappersflygplan av läxorna, som sedan blev kapade av terrorister.Är glad för att det är fredag idag, längtar till att få sova och bara göra absolut ingenting. 
Har inget vettigt att skriva heller, saknar Sanna men jag vet att hon har det bra.
Tänker om och om igen på allt och ingenting, längtar verkligen tills jag flyttar så jag kommer ifrån Dorotea. Det behövs verkligen.

Annars så lever jag med en hund som varje dag har ståndskall när han ser mig, tur att han är liten så det är gulligt. Men lillgrabben jag har som är så stor är underbar, låg och gosa me han en kvart igår och idag ska jag nog leka lite ute med han också.

Nu däremot så börjar snart matten, efter det lunch då det serveras kyckling, håltimme nån timme och sedan tre timmar samiska. Sen får jag äntligen sätta mig på bussen och åka hem till mamma och pappa !

puss 

Here by me.Låtar som spelas om och om igen i mina hörlurar.

Har ingen motivation till att skriva längre, vet inte vad som borde sägas. Eftersom man inte vet vilka som läser kan man inte skriva allt för personliga saker och ett massa babbel om vad dagen har erbjudit anser jag inte är intressant att läsa om. Men allt är värt ett försök.

Mina tankar snurrar runt mina nära och kära idag, alla som jag inte träffar så ofta samt de jag träffar varje dag.
Speciellt kretsar de kring en väldigt nära vän till mig som jag vet läser detta. Hon vet att hon är älskad och att jag alltid finns vid hennes sida. Hon vet att jag förstår henne, och hon vet att i mina ögon är hon underbar och en helt fantastisk människa. Utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till vissa dagar. Hon är mitt stöd och jag är hennes. Tänker på dig <3

Tänker också på mina föräldrar, de är helt fantastiska än fast jag inte visar det för dem. Ni är min trygghet och jag älskar er!

Sitter på lektionen nu och ska försöka få något gjort, men som med bloggandet så har jag ingen motivation till att plugga heller. Det är aningen irriterande, tanken på att jag vill plugga vidare men samtidigt inte stör mig. Vill bara somna och sedan vakna som fördigstuderad med all kunskap som jag kommer kunna behöva inlärd i huvudet, men den önskan kommer nog bara vara en dröm.

Over and out

Singalong!

Rubriken vet jag inte var den kom ifrån, babbelbabbel.
Har fixat så jag ska kolla på en lägenhet i Vilhelmina klockan fyra och efter det följer jag Sanna hem så hon ska få fixa mitt löshår.

Sanna sitter brevid mig och påstår att hon måste prutta, men är rädd för att det ska komma något oväntat. Om ni undrar så är det detta man pratar om på skolan, intressant.
Madde har gjort sig hemmastadd och lyssnar på musik så hon är aningen osocial.

Annars händer det inte mycket. Valpen är en galning, men ack så söt.

Bild kommer på resultatet av löshåret senare ikväll kanske, annars någon dag framöver. Nu ska jag försöka göra något vettigt, typ sätta mig skönt på stolen och slumra till en stund.
Puss

Hard work, work!

Har jobbat varje dag på påsklovet, men fick en helgs lov. Så då for vi till Dorotea för att vila lite och träffa valpen.
Just nu är jag mätt och belåten, ska snart vara valp-vakt ett tag och efter det städa rummet. Imorgon återvänder jag till skolan och får träffa brudarna.

Nån eller några bilder på valpen, och sedan taktikvila på soffan !


  

RSS 2.0