Lagar är för idioter, vi andra lever efter sunt förnuft

Blablabla, så mycket har jag att skriva.
Skolan går mycket bättre nu när jag bor här, har gjort bort de arbeten jag har, så jag är faktiskt ledig på kvällarna. Trodde jag.. haha. Är hos Madde nu och hon har somnat på soffan så jag är snäll nog att passa hundarna tills Nicklas kommer hem så hon får sova. Och jag tror dessutom han kom nu.
Bjuden på mat är jag också, maddes specialkyckling! Mums.

Nog babblat, inga möjligheter att lägga in bilderna heller för dom är i kameran. MEN, jag ska hem ihelgen, Borgafjäll eller Dorotea är inte än bestämt :D
Puss

Vad det än är - Det var inte jag som gjorde det.

Nu är det tomt i mitt rum, men fullt i mina väskor. Imorgon efter jobbet bär det av till Vilhelmina, ska bli skönt. Skolan börjar däremot på tisdag så några lediga dagar får jag.

Föräldrarna och syster S for idag så inatt är jag ensam i det stora huset och utan hundar så jag vet inte alls hur jag ska kunna sova.. Men det ska nog gå bara jag blir riktigt trött.
Annars har jag ingenting att säga, kommer bli väldigt tomt här framöver eftersom jag itne har någon dator i Vilhlemina. Så tills nästa gång, Ha de bra!!



 

Fyra arbetsdagar kvar!

Denna vecka erbjuder jobb månda, tisdag och onsdag, ledig torsdag, jobb fredag, buss till vilhelmina fredag, dop och dansgala lördag och fix i lägenheten söndag.

Och den helgen som varit har inneburit fiske, bärplockning, sova, äta, gratta fader, bilkörning och lite till.



RSS 2.0