4 dagar kvar, sen kan det få bli sommar.

Tisdag, onsdag, torsdag, FREDAG!!!!

8 dagar kvar!!!

Om bara åtta dagar är jag vuxen. Känns inte riktigt sant, och än fast jag tycker jag är vuxen så vet jag att jag kommer alltid vara "lillpiga".
Körkortet då? Jo, de är påväg. Så nu Marlen, nu måste du skynda på om du ska hinna innan mig!
Annars har jag inget annat, sitter på skolan nu och ska börja utvecklingsstörningen snart. Sen är det lunch, jag är hungrig!
Imorgon går jag kortdag eftersom jag har möte i Lycksele kl 15.00 så far jag och Klemet halv 2. Efter det far vi till Åsele och äter middag och jag ska leka chaufför medan Klemet är den riktiga åt Lars och Harriet :)
Nu tänker jag bara visa en bild bara för att visa att jag saknar sommaren med kalvmärkning!

Laga mat, diska och städa.

Nu är jag tillbaka på skolan, eller ja, inte direkt nu. Men jag började idag för det var en lugn dag, bara två lektioner! Efter att jag slutat satte jag mig och rensade bort alla bilder på kameran och fixade lite på datorn. Och eftersom Klemet är någonstans mellan Norge och Salberg så ska jag laga mat till mig själv, sedan passa på att städa jätte mycket, eller iallafall så mycket som jag orkar.
Tredje körlektionen är imorgon, egentligen 07,35, men körskolan ringde och ändrade den så jag börjar 08,10, lite sovmorgon iaf!
Men det var nog för mig, nu måste jag leta rätt på någon mat att laga.
Puss
_____

Sjukling, www och körlektion.

Är fortfarande sjuk, ja. Varit på sjukan idag också och tagit blodprov, så jag får veta svaren till veckan. Men än fast jag är sjuk så tog jag alvedon imorse och pallrade mig iväg på min första körlektion. Gick skitbra tycker jag, och jag blev förvånad att det kan vara så mycket folk på samhället kvart i nio på morgonen... Men det gick att köra där ändå! Så på tisdag har jag nästa, den också tidigt på morgonen. Undra hur det egentligen ska gå när ja inte är en morgonmänniska.

För övrigt är det Wilhelmina Winter Weekend ihelgen och planerna var egentligen att jag skulle umgås med mina vänner, men istället blir det till att ligga hemma och kurera. Jag ska bannemig va frisk till veckan så jag kan gå på skolan i någon ordning.
_____

Ja må han leva...

... ja må han leva, osv. Idag blir min lilla bubbe ett år :) Att han är så gammal redan.

Annars längtar jag mest till den 4e mars, men just nu orkar jag knappt tänka på att röra mig. Möjligtvis en lunginflammation som ligger och lurar, ska tillbaka till läkaren imorgon och se vad som ha hänt. Hoppas på penicillin så ja få bli bra, men ja må lagomt bra nu när Klemet gör det mesta och jag knappt behöver lyfta ett finger :)

Idag ska jag inte göra mycket, kanske nån läxa om jag orkar. Annars ska jag ha harry potter maraton!
Saknar mamma och pappa nu!!!
Puss
____________

RSS 2.0