Tillbaka...

... på skolan, jippi! Eller?
Läraren är hemma sjuk, vi skulle plugga på provet som är vecka 15, onödigt. Eftersom jag har körlektion efter lunch missar jag dessutom etiken så jag kan faktiskt säga att jag slutar om lite mer än en timme.
Lovet har iallafall gått för fort, känns som om det bara varit en helg. men helgen i Borgafjäll kommer jag inte glömma, den var underbar. 

Fick dessutom träffa Tina och lilla Hugo, Klemet fastnade på en gång för Hugo och jag tror Hugo tyckte om Klemet minst lika mycket. 
Det får räcka för mig, Klemet är sjuk så jag ska snart gå hem och göra honom någon mat :)
Puss

18år!


Idag fyller jag arton! Och än fast det känns underbart så kan jag inte släppa den känslan att det är något som oroar mig. Vill hem till mamma och pappa nu så känslan kanske försvinner. Vad är det den här gången då? Jag vill hem, mamma och pappa är alltid min trygghet än vad som händer, så där dem är kommer alltid vara stället där jag finner trygghet och tröst.
Mina föräldrar är bäst och jag älskar dem!!

Förövrig far jag och Klemet till Borgafjäll ikväll för att spendera helgen där. Sen ska jag tillbaka till lägenheten och plugga på körkortet mån-ons. Sen tror jag att jag blir i Dorotea, om jag orkar :)
Puss
RSS 2.0