Jag ville också glida bort och suddas utJag vet hur det känns, för jag har varit där
Mellan månen och mitt fönster finns en bro
Jag är skuggan, som du jämt kan anförtro
Låt natten ha sin gång, all den tid det tar
Det måste regna, för att nåt ska kunna gro

Eftersom detta var enda vägen hem, krockade jag med älgen.

Orkar inta babbla nånting, men detta får vara ett tillräckligt tecken till att jag lever.

  

Jag saknar er!För att undvika kollision körde jag på den andra bilen.

Imorgon bär det av igen. Denna gång följer både mamma och pappa så det känns bättre, men jag gillar det ändå inte. Detta besök innebär precis som de tidigare att jag är ledig från skolan. inte bästa dagen med tanke på att vi ska laga mat och få fika av vår klassföreståndare. Menmen, det som måste göras måste göras.

Har verkligen inte gjort mycket ikväll, kom som vanligt hem med sena bussen så efter det har jag tittar på TV, ätit middag, druckit kaffe och hjälp mamma och pappa att bära växthuset.
Efter det beslutade jag mig för att springa ut i regnet och hämta Vox, vilket reulterade i en väldigt blöt Frida.

Nu tänker jag nog lägga mig och läsa tills ögonen slår igen.
Saknar syster S <3
puss

När jag försökte döda en fluga så körde jag på en telefonstolpe

Idag är det tjugo dagar tills jag börjar jobba. En månad och tio dagar tills jag får min lägenhet. Arton dagar tills jag får börja övningsköra, och nu kan jag tänka mig att rubriken oroar mamma och pappa lite. Och typ tio månader tills jag fyller arton!

Skulle egentligen skriva mer, men jag känner att jag inte orkar. Ska lägga mig i sängen och koppla bort verkigheten ett tag.
Godnatt !

hey soul sister

Bild


Vix tror han ska få något gott men märker sen att jag bara tar kort! Haha, min lilla knäppskalle

Jag behöver ingen ursäkt, jag äger företaget.

Jag kan inte sova, fast det kanske beror på att jag inte försökt.
Har alldeles för mycket i huvudet ikväll men det är ingenting jag tänker dela med mig av. Glömde ritblocket jag fick av mamma nere i vardagsrummet och dit tänker jag inte smyga, för enligt pappa smyger jag som en elefant.
Funderar väldigt mycket på att börja läsa en bok, men denna bok vet jag är alldeles för bra så bara därför kommer jag inte kunna somna.

Det är alldeles tyst och skönt i mitt rum, förutom knäppandet på tangentbordet och datorns surr. Ska snart stänga ner den, bara jag kommer på hur jag ska göra för att kunna somna. Det blir nog bra ändå.

Babbelbabbel, kvällsinlägg består bara av babbel. Inget vettigt alltså.

Kan passa på att berätta av vebacken är färdig efter några besvärliga staplar som inte ville stå kvar. Så imorgon blir det nog en lugn dag, om Martin inte hittar på någon annan rolig sysselsättning som gör en trött i kroppen. Om han inte gör de ska jag nog dra ut mamma på en jobbingtur, skulle vara skönt att ännu en gång försöka träna. Eller jag kan inte säga att jag ska dra ut mamma, det brukar vara tvärtom.

Nu ska jag göra försök tll att sova, tror ja. Det blir nog läsa nu när min dumma energilampa äntligen lyckats bli nog ljus så det går!
Godnatt

I väntan på mat

Ursäkta jag är sen, men alla i korridoren ville ha min autograf.

  

Akte giefies kaarre, vaenie bovtsh utni. Dle akte jeatjah kaarre bööti jih jeeht dan dle giefies kaarrese, " vaeltieh doh tjeapohken måaroeh låadtoeh, dam beallohkem baajh aaloes, gårredh dam såakan".
Dihte giefies kaarre ojhte numthie darjoeji. Jih dle gåatan veedtsi. Mupbien biejjien goh edtji dle vaaksjodh, die lin jijnjh bovtsh desnie. 

Fundera lite på den ni.
Puss


Oj, ursäkta mig. Jag trodde du var en älg.

Sitter i min ensamhet som vanligt och funderar varför man jämt ska ha den bästa humorn på kvällen när man är som segast.
Har haft en så kallad bajsdag, men den blev bättre när jag fick åka hem tidigt. Imorgon kommer min vän Madde tillbaka så det gör dagarna lite bättre.
Imorgon får jag även träffa farmor och farfar. Farfar och pappa far senare på kvällen ner till stan för att övernatta och senare till Stockholm för bilbyte.

Om mindre än två månader får jag min lägenhet, och då ska även jag börja lära mig att bo själv. Känns fel att säga att jag längtar, men det gör jag. Jag slipper den jobbiga bussen till hösten, och bäst av allt är att min skoldag tar slut två timmar tidigare.

Nog babblande, nu tänker jag krypa ner i min säng och förhoppningsvis få mer än tre timmars sömn.

Underbaraste!

 
Mina föräldrar är för mig de bästa människor jag känner.
De är min trygghet och jag vet att de alltid finns där för mig. De tar emot alla fula ord som jag kan säga, men ändå så tycker de om mig. De dömmer mig inte för hur jag mår eller hur jag ser ut. De är verkligen helt underbara och jag är glad att jag har dem vid min sida.

Jag älskar Er!

Jag svimmade av när jag såg de blinkande ljusen från ett UFO.

Madde sitter och diskuterar sin svenska, samtidigt som hon berättar nya händelser från helgen.
På tal om Valborg så blev den klar väldigt tidig, var hemma i sängen halv tolv på fredagen och på lördagen var jag bara hemma.

Har insett att jag inte kommer gå en hel vecka på tre veckor. Eftersom jag var borta några dagar förra veckan, kommer vara det denna vecka och nästa vecka är man också ledig. Det behövs verkligen!

Har egentligen ingenting att babbla om så det får vara lugnt nu. Saknar min käre S som en tok, men jajg vet att vi ses snart.

Puss
RSS 2.0