Sista...

...skoldagen (: så häärligt
   Sitter och väntar på att "brorsan" ska bli klar, för jag har nämligen tvingat han att lämna moppen hemma och gå med mig (:

Det är 10,9 grader i skuggan och klockan är inte ens 8.. hur skönt är inte de?
  Allting ser lovande ut inför karnevalen som är idag (: Jag har inte klätt ut mig, men kusin Lova och hennes kompis Linnéa vet jag ska va killar och det kommer självklart bli hur kul som helst att se..

Snart så börjar planteringen också. Pappa, Petra och Martin for till Risbäck imorse för att välkomna planten !
  Längtar ganska så mycket... Men jag tror ju knappast jag kommer göra de efter 4 veckor..

Nu bär det av mot skolan (:

Ska ni titta på Karnevalen?

Laddar...

Ja, rubriken tycker jag säger ganska mycket. Blir en aktiv vecka nu.
Match imorgon, måste kliva upp kl 6:00, träning på måndag, match hemma på tisdag kl 19:00, träning på onsdag och brännsbollscup med skolan på torsdag + att vi ska spela brännboll mot föräldrarna på torsdagskvällen..

Matchen imorgon spelar vi i sorsele med -94 och -95 pojklag. Dom va inte nog många ii laget så vi är tre tjejer från mitt lag som är "hyrda" att spela med dom (: kul ...
  Matchen på tisdag är hemma mot Storuman. Alla som vill är välkommna för att kolla (: Helst hejja på oss också ... Björnvallen kl 19:00 (:

Brännbolsscupen kommer bli jobbig med tanke på dagarna som har varit.. men jag är helt säker på att vi vinner över föräldrarna på kvällen (: speciellt nu när pappa skryter om att dom vann över oss förra året.

Och det blir sista veckan på skolan (: sen plantering.. härligt att få va ute i fyra veckor, men ingen tvekan om hur jobbig det kommer bli .!

Hur ser eran vecka ut?

Dålig ursäkt.

Har faktiskt ingen bra ursäkt på varför det har blivit så lite skrivet den här veckan, har bara inte orkat.
  Men ingenting spännande har ändå hänt, proven gick bara bra.

Sitter nu och laddar inför match mot Betsele imorgon. Tyvärr bortamatch. Är ännu inte så taggad, men jag hoppas det kommer när ja far ut och latjar med fotbollen ikväll eller imorgon när jag kliver på bussen.

Mamma och pappa är i Stockholm, så det är bara jag, Sandra och Vox hemma.
 Va ute igårkväll för engångs skull. Har nog inte haft så kul på länge, tack

Gillar texten på den här låten så mycket, så man kan nästan säga att de är en ny favorit
LeAnn Rimes - But I love you
I don't like to be alone in the night
And I don't like to hear I'm wrong when I'm right
And I don't like to have the rain on my shoes
But I do love you
But I do love you

I don't like to see the sky painted grey
And I don't like when, nothin's goin my way
And I don't like to be the one with the blues
But I do love you
But I do love you

I love everything about the way your lovin me
The way you lay your head upon my shoulder when you sleep
And I love to kiss you in the rain
I love everything you do, oh I do-o

And I don't like to turn the radio on
Just to find I missed my favorite song
And I don't like to be the last with the news
But I do love you
But I do love you

I love everything about the way your lovin me
The way you lay your head upon my shoulder when you sleep
And I love to kiss you in the rain
I love everything you do, oh I do

And I don't like to be alone in the night
And I don't like to hear I'm wrong when I'm right
And I don't like to have the rain on my shoes
But I do love you
But I do love you
But I do love you
But I do love you

Trött ...

Har verkligen varit mycket nu, så det är därför det inte blivit några inlägg skrivna.
  Tre prov nästa vecka, en match den här veckan, träningar och sömnlösa nätter. Början på en stressperiod igen? Det är vad mamma säger.

Proven i veckan borde gå bra. Ett SO-prov, det är om protestantiska kyrkan, Martin Luther å sånt, borde gå bra. Ett Biologi-prov, svårt, men är man påläst borde det också gå bra. Och ett Musikprov, handlar om några kompositörer, kanske går bra det också... Som det låter nu så ska det ju gå bra, men jag har en vana av att glömma det mesta när jag väl sitter och ska skriva provet. Några tips?
 
Fotbollsmatchen gick inte så bra. 2-1 till Åsele IK, men med tanke på att vårat lag inte haft en träning eller en match ute så är vi nöjd. Kallt var det också, blåste ganska mycket. På hemmaplan så vinner vi (:  
  Nästa söndag, den 18:e, så spelar vi mot Betsele på bortaplan.. börjar redan gruva.

Men som tur är det bara ca tre veckor kvar av skolan för min del, sen blir det plantering (: Längtar, det blir säkert tufft första gången och så, menslippa skolan och få vara ute ser jag fram emot...

Hur har ni planerat eran sommar?

Taggad ...

 
En ganska så dålig bild på Vox och min föredetta fotboll. Han har nämligen "tagit över" den. Varje gång han går förbi fotbollen så attackerar han den och börjar leka, väldigt jobbigt om man själv är trött och verkligen inte har lust. men det gör ju hela lekningen mycket roligare tydligen.
  På tal om fotboll så laddar jag för fullt inför säsongens första fotbollsmatch som är i Åsele imorgon :) Taggad..
Hoppas bara på en bra match så att man vill fortsätta.
 Juni blir däremot svårare, eftersom plantering 8 timmar om dan i oftast stekande sol eller ösregn tär på kroppen. Hoppas innerligen att jag ska kunna spela fotboll ändå den månaden

Fick ett erbjudande av Kusin Marlen att ärva några kläder och acessoarer (är inte säger på stavning). Och Marlen, Självklart ! (:  Kläder skadar aldrig att få.

Går och hoppas att man ska få mer sommarjobb. Har sökt på doroteahus men har ännu inte fått svar. Det var tydligen många som sökt iår så det enda man kan göra är väl bara att hoppas.
  Plantering hela Juni, mest troligt Rauren 1-2 veckor, och kanske Doroteahus... Lov är ingenting för mig, oftast ligger jag bara inne :/ vilket man verkligen inte ska göra på sommarloven, men värmen.. Usch

Var till optikern och valde ett par bågar idag, sedan bar det av till frisören.. Lagomt nöjd, kanske blir kortare sen men inte än.

Nu bär det av mot sängen, måste tänka ut en bra taktik för morgondagen (:

Hur har eran måndag varit?

Inköpslista för 70 000..

Det är vad jag har gjort idag... Skrivit en inköpslista till vårat "Drömhus". Man ska komma så nära som 70 000 kronor som möjligt, varför är de så svårt?  Tog en vila när jag hade 15 000 kronor kvar, och nu har jag batämt mig för att jag är klar, men har ändå 2 000 kronor kvar.

Ikväll blir det en joggning- eller promenadtur med Vox. (:  Pappa kör taxi och mamma jobbar kväll, Petra och Martin kanske tittar förbi, och Sandra kommer väl hem så småning om.
 Spelar fotboll med Vox lite då och då, nu när gräsplan bakom huset tinat fram. Men det går inte så bra med en punkterad boll som han gärna springer iväg med.. Jobbigt jobbigt.

Körslaget ikväll (: Hejade starkt på Brolles kör ett tag men nu går det över till Team Cans... Men måste ju  medge att Lotta har en bra kör hon också.
  Sen efter det vet jag inte vad som händer, vet ni någon bra film som är på TV ikväll?

Fundersam..

Ja, fundersam och förvirrad är man idag.. Ska man klippa sig eller inte? Ska man ut och springa eller vara lat? Hur ska man göra?
  Springning blev det inte, inte idag iallafall, men imorgon.
Klippning blir det till veckan bestämde jag mig för nu..
    
En blandning mellan dessa två frisyrer blir de.. Vad tycker ni ?

Vill sova, men vad gör man om man vaknar klockan 8 på morgonen och är klarvaken.. Oftast blir det att man blir så sur så att man kliver upp, eller så ligger man i flera timmar och bara läser. Lov är ju till för att sova, varför kan inte kroppen förstå det?

Drömhuset som vi jobbar med på teknikenska vara klar på fredag, men det känns som om jag har en evighet kvar på det.. Varför ska de vara så svårt? Tur att teknik är någorlunda roligt i sånna här läge.
RSS 2.0