Mamma, jag har hittat våren!

jag har äntligen tagit mig tid att ta med mig kameran ut. Två timmar blev det dessutom! Är det så man firar valborg? Tror nästan det. Jag är i alla fall ingen hängiven fotograf då jag är för bekväm av mig och inte kliver ut ur bilen för att ta kort. Eller har det med förkylningen att göra? Kanske.. 

Men nu mamma, nu har jag hittat våren åt dig :) Puss

Efterlängtade fredag!

Sappo sover och jag pluggar, vilket dålig arbetsfördelning. Klemet och Tikko däremot roar sig och följde Josef för att titta på en skoter. 

Tänkte bli klar med kursen hemsjukvård idag så jag kan ägna all tid att plugga på Palliativ vård proven jag ska ha till veckan. För om jag klarar dem så kan jag ju faktiskt få ett bättre betyg i den kursen! Motivation är min bästa vän just denna timme. 

Vill gå ut och fotografera, men tiden vill inte låta mig. Måste ge allt och lite till åt skolan nu eftersom jag har jobb som väntar också! Imorgon ska vi tvätta bort berget vi har och besöka mamma och pappa för att få hjälp med deklarationen och kanske få träffa bebis :)
Men nu borde jag fortsätta plugga så jag kan ta mig tid till en promenad och lite ryggträning ikväll så jag kanske kan gå en ännu längre promenad imorgon!
Puss

Är man stor måste man vara snäll!

Det går inte en dag utan att jag bllir förvånad över hur duktig Tikko är. 
Han vaktar Sappo, ger han trygghet och låter honom till och med sova på honom. Ja ni läste rätt, PÅ honom. 
Klippte klorna på Sappo idag och han somnade... Tikko den virrpären är klorna forttfarande kvar på, men innan de klipps ska vi nog leka lite. 

Klemet har fått tillbaka sin telefon så nu är han en riktig nörd, men det kanske är bra de, då får ja ju passa på att nörda på min dator!
Annars så längtar jag efter lillprinsen och vill att de ska komma hem från bb. 

Men nu har jag ju lagt upp en bild så jag behöver inte ha dåligt samvete för de som vill se honom :) 
Puss

Välkommen hem!

Välkommen, välkommen hit till vår jord
För glädjen du skänker oss finns inga ord
Det vackraste barnet som sett våran nord
Välkommen, välkommen hit


Vår, läxor och Harry Potter

Vid nästan varje gård i byarna ser man nu en vedtrave eller två, asfalten är bar och snön som brukade finnas vid vägkanten är på väg att förvinna. Solbackarna tinar sakta fram och vattendragen börjar spricka upp. Våren är här!

Fåglarna hörs kvittra när man går ut och träden börjar få knoppar. Men än fast solen skiner och det är varmt ute så sitter jag inne framför datorn, tittar på Harry Potter och gör läxor. Tikko ligger så mysig intill mig och sover, ovetandes på vad som kommer hända. 
Torsdagen denna vecka bjuder nämligen på en tur upp till Borgafjäll. Längtar verkligen, inte varit upp sen skiljningen i Storjola. 
Men om man ska tillbaka till verkligheten så väntar religionsuppgiften och miljöproblemsuppgiften på mig, och dessa har jag tänk ska vara klar innan helgen. RSS 2.0