Det blir inte alltid som man tänkt sig...

..Jobb hela julhelgen, men det är som mamma säger, jag har nog haft den tanken i bakhuvudet hela tiden. Och än fast det kändes jobbigt från början så börjar jag nu se min spargris växa och ett bilköp kommer närmre. 

Klemet är i Fredrika och håller koll på renarna, hundarna har mer eller mindre flyttat ut i buren, de vill bara vara inne när det är sovdags. Jag ska julbaka och städa iordning så det är rent och fint när man kommer hem från jobbet på dagarna. 

Har så stora planer inför nästa sommar och jag hoppas att det för en gångs skull blir som jag tänkt. Men för att folk ska slippa fundera så mycket så innebär detta inte att jag ska flytta från Dikanäs, för det kan jag inte tänka mig. Här trivs jag som bäst, än fast vissa dagar är värre än andra så är det de ljusa stunderna som lyser upp tillvaron. 

Saknar dock min familj och jag hoppas att jag kan köra ner och kramas lite inom en snar framtid. Men för övrigt har det inte hänt mycket, fast ja, vad ska egentligen kunna hända i denna lilla fantastiska byhåla. 
En kort men ändå lagomt lång update var detta. Mer har jag faktiskt inte att berätta. Jobbet kommer det inte stå så mycket om här heller då man inte får skriva så mycket om arbetsplatsen då det har med sociala medier å sånt att göra. Måste göra så lite reklam som möjligt!

Nog för mig, nu ska hundarna få komma in och gosa lite innan kvällspromenaden :)
Puss
1 kommentarer
Postat av: Syster Petra

Du kunde ju ha berättat om renen som trillat ner från taket/kroken. :)

2012-12-19 @ 11:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0